Obnoviť stránku

Lancome Mini Set 26,5 ml

4,9 11 hodnotení

Lancome Mini Set 26,5 ml

Darčeková sada parfumov Lancome Mini Set

Značka Lancome je známa svojimi krásnymi vôňami, ktoré robia radosť ženám po celom svete už niekoľko rokov. Darčeková sada obsahuje päť známych očarujúcich vôní v mini flakónoch. Táto sada môže byť skvelým darčekom ak si nie ste istí, ktorá vôňa ženu najviac osloví. Radosť ale určite urobí všetkým ženám, ktoré sa rady vonia podľa aktuálnej nálady alebo podľa akcie, na ktorú sa chystajú. Dajte ženám krásny darček, ktorý ich poteší!

Krásne vône od Lancomu

Každá z vôní má svoje originálne zloženie a je vhodná pre inú príležitosť. Snáď každá žena sníva o tom, aby mala doma výber z mnohých rôznych vôní, ktoré môže ľubovoľne striedať. Táto sada je dobrým základom práve pre takúto zbierku vôní a zároveň umožní každej žene vybrať si práve tú svoju obľúbenú a tú si potom zaobstarať vo väčšom balení. Ponorte sa do sveta jedinečných vôní a rozmaznávajte svoje zmysly!

Obsah sady:

  • EDP ??Hypnose 5 ml
  • EDP ??La vie est Belle 4 ml
  • EDP ??Tresor 7,5 ml
  • EDP ??Tresor in Love 5 ml
  • EDP ??Miracle 5 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 26,5 ml
Kód:  KPPF167
Produktové číslo:  3660732028788

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01