Obnoviť stránku

LANCÔME Hypnôse Drama Mascara 01 Excessive Black 6,5 ml

4,9 8 hodnotení
30,90 €

LANCÔME Hypnôse Drama Mascara 01 Excessive Black 6,5 ml

Maskara LANCÔME Mascara Hypnose Drama je určená pre maximálny objem rias. Táto maskara ponúka luxusné, rýchle a pohodlné nalíčenie bez kompromisov. Jediným ťahom docielite vami požadovaný, perfektný objem rias.
Vďaka aplikátoru v tvare S nalíči táto špeciálna maskara zakrivené krivky rias a bez problémov dodá potrebný objem. Nalíči aj tie najmenšie a najkratšie riasy. Vďaka unikátnej textúre maskary s vysokonasýtenými voskami a intenzívnymi pigmenmi docielite perfektné nalíčenie a každá riasa bude súčasťou dokonalého celku. 
Textúra obsahuje okrem iného Pro-Vitamín B5, ktorý dodáva riasam potrebnú hydratáciu, prispieva tak k ľahšiemu nanášania a účinne zabráni zlepovaniu rias. Líčenie má dlhú trvanlivosť a nezotiera sa. Vďaka šetrnému zloženiu je táto maskara vhodná aj pre citlivé oči alebo používateľky kontaktných šošoviek. Doprajte si luxus pohodlného líčenia s dokonalým výsledkom!
Aktívne látky:
Vysokonasýtené vosky a intenzívne pigmenty zaisťujú perfektné nalíčenie.Pro-Vitamín B5 dodáva riasam potrebnú hydratáciu.
Typ očí:
Pre citlivé oči a používateľky kontaktných šošoviek.
Odtieň:
Drama 01 Black
Objem:
6,5 ml

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax/Cire Dabeille, Cera Carnauba/Carnauba Wax/Cire De Carnauba, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Cetyl Alcohol, Glycerin, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Steareth-20, Simethicone, Sodium Polymethacrylate, Phenethyl Alcohol, Disodium EDTA, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol . May Contain/Peut Contenir : CI 77266/Black 2, CI 77499/Iron Oxides


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Luxusné

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne, Luxusné

Kefka

Tvar Úzka, Ohnutá

Objem

Objem 6,5 ml

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605531812213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16