Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml

5 1 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, s ktorou zaujmete pri každej príležitosti? LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml ponúka dokonalú vôňu pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú príznačné tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa ovocia, a teda je obohatená o sladkú arómu napríklad čiernych ríbezlí, jablka alebo marhúľ. Táto parfumovaná voda sa obzvlášť bude vynímať v letnom období, ale hodí sa aj na bežné dni. LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml pochádza z Francúzska.

Hlavné vlastnosti parfumovanej vody LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP 50 ml: ovocná
  • Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku
  • Balenie s objemom 50 ml

Ďalšie informácie o značke LANCÔME

S francúzskou značkou Lancôme sú spojené luxusné parfumy aj ďalšia kozmetika. Chváli sa jedinečným zložením, ktorého súčasťou je množstvo inovatívnych aktívnych látok a úžasná kombinácia vôní. Značka Lancôme vznikla pred viac ako 80 rokmi, to svedčí o jej stálej obľube! Ide o značku, ktorá prispieva k zabezpečeniu maximálneho sebavedomia všetkých žien.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC2081
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614272964679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06