Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LANCÔME La Vie est Belle EdP Set

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME La Vie est Belle EdP Set

Darčeková súprava kozmetiky LANCÔME La Vie est Belle pre výnimočné ženy obsahuje parfumovanú vodu v elegantnom flakóne a telové mlieko rovnakej, ovocno-kvetinovej vône. Kompozícia otvárajúca sa lahodnou arómou hrušky a čiernych ríbezlí prechádza v nežné esencie kvetov, ktoré sa v závere prelínajú so sladkými prvkami vanilky a chuťou praliniek. Špeciálne vybrané ingrediencie stelesňujú ženu oplývajúcu krásou a luxusom, ktoré skvele podčiarkne riasenka Hypnose doplňujúca túto luxusnú darčekovú súpravu LANCÔME La Vie est Belle!

Darčeková súprava LANCÔME La Vie est Belle a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava kozmetiky LANCÔME La Vie est Belle určená pre ženy
  • Obsahuje parfumovanú vodu EDP, telové mlieko a riasenku
  • Ovocno-kvetinová vôňa so sladkými tónmi
  • Parfumovaná voda v elegantnom dizajnovom flakóne
  • Riasenka Hypnose čierna pre 8× väčší objem rias
  • Vrátane hydratačného telového krému rovnakej vône ako EDP

Zloženie:
Hlava: hruška, čierne ríbezle
Srdce: pomarančové kvety, jazmín, kosatec
Základ: pralinky, vanilka, fazuľa tonka, pačuli

Telové mlieko LANCÔME La Vie est Belle (50 ml)

Zahaľte telo ešte intenzívnejšou ovocno-kvetinovou vôňou telového mlieka LANCÔME La Vie est Belle, ktoré skvele doplňuje rovnomennú parfumovanú vodu! Luxusný vonný zážitok sa ukrýva v ľahkej textúre, ktorá sa s jemnosťou stará o vašu pokožku s výsledkom zamatovej hebkosti. Jemná kompozícia s materskou kašičkou, kvetom pomarančovníka a nežnou arómou jazmínu dodá pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť a hydratáciu, zatiaľ čo obalí telo elegantnou, ženskou vôňou. Telové mlieko La Vie est Belle sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. 

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Zloženie:
Water, Hydrogenated Polyisobutene, Mineral Oil, Glycerin, Shea Butter, Fragrance, Cetyl Alcohol, Triisostearin, Peg-40 Stearate, Beeswax, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sorbitan Tristearate, Microcrystalline Wax, Phenoxyethanol, Octyldodecanol, Mica, Caprylyl Glycol, Paraffin, Polyacrylamide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Hydrolyzed Hazelnut Protein, Acrylates Copolymer, Linalool, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Benzyl Salicylate, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Limonene, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Laureth-7, Hexyl Cinnamal, Disodium Edta, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Royal Jelly Extract, Citral, CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4).

Riasenka LANCÔME Hypnose (2 ml)

Obohaťte denné aj večerné líčenie s riasenkou LANCÔME Hypnose, vďaka ktorej dosiahnete až 8× väčšieho objemu rias! Ošetrujúce zloženie obsahuje komplex s provitamínom B5, olejom z jojoby, karnaubským voskom a akáciovou gumou, ktoré chránia a posilňujú riasy, zatiaľ čo zväčšujú ich objem. Vďaka unikátnej kefke tvorenej z viac ako 1 000 štetín a ultraľahkej, krémovej textúre SoftSculpt môžete dodať riasam maximálny objem a dĺžku od korienkov až ku končekom. Stačí pár sekúnd, počas ktorých vytvoríte dokonale zvodný pohľad s riasenkou LANCÔME Hypnose! Oftalmologicky testované. Vhodné pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek.

Aplikácia:
Maskaru nanášajte kefkou v smere od korienkov až ku končekom, po celej dĺžke rias. 

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Cera Alba/Beeswax/Cire Dabeille, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax/Cire De Carnauba, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Palmitic Acid, Triethanolamine, Peg-4 Stearate, Simethicone, Sodium Polymethacrylate, Myristic Acid, Aminomethyl Propanediol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Polyquaternium-1, BHT, Methylparaben, Propylparaben, [+/- May Contain/Peut Contenir CI 7547/Carmine, CI 777/Ultramarines, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77289/Chromium Hydroxide Green, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, Mica] 


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 82 ml
Kód:  VBAL0736
Produktové číslo:  3614272376700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01