Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LANCÔME Hypnose Pour Homme EdT

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Hypnose Pour Homme EdT

Charizmatická, úprimná, zvodná a tajomná. Jedným slovom neodolateľná korenená – ľahko svieža pánska vôňa. Svieže, ľahko zelené a neodolateľné korenené otvorenie tejto vône vás prekvapí silou mužnosti. Aromatickému srdci dominuje kráľovná levanduľa s ľahkými pikantnými tónmi a mandľovým aspektom. Orient do vône vnáša pačuli. Všetky parfumové prísady elegantne dokresľujú ambra a pižmo. Špirálová, sklenená fľaša je zakončená hranatým čiernym uzáverom s logom značky LANCÔME. Svojou čistotou, jednoduchosťou a kombináciou farieb je luxusná a nadčasová.
Charizmatická, úprimná, zvodná a tajomná. Jedným slovom neodolateľná korenená pánska vôňa.
Hlava: bergamot, mandarínka, mäta, kardamón
Základ: pačuli, ambra. pižmo
Srdce: levanduľa
Objem 75 ml

Kód:  KPFB787nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06