Obnoviť stránku

LANCÔME Galateis Douceur 400 ml

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
42,90 €

LANCÔME Galateis Douceur 400 ml

Značku Lancome založil Armand Petitjean s myšlienkou dopriať ženám aj mužom tú najlepšiu starostlivosť na svete. Kozmetika Lancome sa neustále snaží o inováciu, kladie sa veľký dôraz na výskum nových vysokokvalitných zložiek, brilantných textúr a tiež na harmóniu medzi vôňou a farbou. Vďaka skúsenostiam a výskumom má spoločnosť Lancome jedinečné znalosti o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu môže Lancome svoje jedinečné odborné znalosti premietnuť do vývoja vysokokvalitných produktov. Doprajte si luxusné ošetrenie kozmetiky Lancome rovnako ako milióny žien a mužov na celom svete!
Galateis Douceur - Šetrný zjemňujúci fluid na čistenie tváre a očnej zóny. Odstraňuje dokonca aj najviac neústupný make up, líčidlá a rúž sa rozpustia a odstránia. Pôsobí aj ako peeling na zachovanie mladistvého vzhľadu pleti. Vaša pleť bude dýchať a bude vyzerať prirodzene krásna. Obsiahnutá papája pleť hydratuje, výťažky ananásu ju upokojujú. Ananás pôsobí protizápalovo a hojí podráždenú pleť. Vaša pleť bude osviežená a dokonale ošetrená. Získate pocit čistoty a zdravia.
Účinky: Pokožka je čistá, svieža, jemná a pevná.
Použitie: Aplikujte na pleť krúživými pohybmi pomocou vatového tampónu.
Parametre a špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým na suchú pleť.
Objem: 400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná
Kód:  KSPL0335
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605530742580

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12