Obnoviť stránku

LANCÔME Galatée Confort 200 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

LANCÔME Galatée Confort 200 ml

Značku LANCÔME založil Armand Petitjean s myšlienkou dopriať ženám aj mužom tú najlepšiu starostlivosť na svete. Kozmetika LANCÔME sa neustále snaží o inováciu, kladie sa veľký dôraz na výskum nových vysoko kvalitných zložiek, brilantných textúr a tiež na harmóniu medzi vôňou a farbou. Vďaka skúsenostiam a výskumom má spoločnosť LANCÔME jedinečné znalosti o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu môže LANCÔME svoje jedinečné odborné znalosti premietnuť do vývoja vysoko kvalitných produktov. Doprajte si luxusné ošetrenie kozmetiky LANCÔME rovnako ako milióny žien a mužov na celom svete!
 
Čistiace mlieko LANCÔME Galatée Confort zvláčňuje pleť a odstraňuje mejkap a nečistoty. Hydratuje, spevňuje a zanecháva pleť čistú, jemnú a hebkú. Táto krémová čistiaca emulzia je k pleti jemná, ale zároveň veľmi účinná. Obsahuje vyživujúce mliečne proteíny a upokojujúce formule. Zvlhčuje a zmäkčuje pleť. Neuveriteľne jemné mlieko Galatée Confort je základným výrobkom LANCÔME na čistenie pleti s osvedčeným efektom perfektne odstráneného mejkapu.

Aktívne látky:
• Výťažky medu
•Extrakt z mandlí
•Cereálie a droždie, ktoré zanechávajú pleť hodvábne jemnú
•Hydratačné mliečne proteíny v kombinácii s hydratujícími a zmäkčujúcimi látkami, zanechávajú pleť hydratovanú, jemnú a hebkú
Účinky: Pleťové mlieko LANCÔME Galatée Confort zanecháva pleť čistú, jemnú a hebkú.
Použitie: Aplikujte na tvár krúživými pohybmi, potom jemne odstráňte kozmetickým tampónom.
Parametre a špecifikácie
Výrobok LANCÔME Galatée Confort je vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým pre suchú pleť.
Objem: 200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  KSPL0332
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3147758030228

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01