Obnoviť stránku

LANCOME Eau Micellaire Douceur 400 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCOME Eau Micellaire Douceur 400 ml

Micelárna voda LANCOME Eau Micellaire Douceur je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý rýchlo a účinne odstraňuje mejkap a dokonale osvieži vašu pleť. Micelárna voda v podobe priezračnej vody s vysokým obsahom prírodných látok vašu pleť jemne uvoľní a zbaví ju nečistôt a toxínov uložených hlboko vo vnútri pleti.
Táto luxusná voda je veľmi obľúbená medzi vizážistami. Micelárna technológia umožňuje aj pri odstránení mejkapu zachovať optimálnu rovnováhu pleti. Dokonalá, extrémne jemná receptúra umožňuje odlíčenie aj veľmi citlivých partií tváre, ako sú oči a pery. Micelárna voda obsahuje prírodné, vysoko aktívne látky, ktoré sú veľmi blízke pokožke a zachovávajú jej prirodzenú krásu.
Biely lotos a upokojujúca Rose de France majú antioxidačné účinky, udržiavajú pleť mladistvú a prirodzene krásnu. Výhonok japonského cédra dodáva pleti energiu a dokonale ju hydratuje. Zaisťuje pleti maximálny komfort, zjemňuje ju a do hĺbky ju vyživuje. Pleť je po použití tejto čistiacej vody krásne vláčna. Anízový derivát má čistiace účinky a zanecháva pleť perfektne čistú a pripravenú pre ďalšie líčenie alebo pre nočný odpočinok. Doprajte svojej pleti luxusný prípravok, ktorý je obľúbený aj medzi profesionálnymi vizážistami!
Aktívne látky:

  • Biely lotos a upokojujúca Rose de France majú antioxidačné účinky a udržiavajú dlho mladistvú pleť
  • Výhonok japonského cédra energizuje a hydratuje pleť, prináša jej maximálny komfort a nevysušuje ju
  • Anízový derivát má čistiace účinky a zanecháva pleť dokonale čistú


Použitie:
Používajte ráno a večer, aplikujte na pleť pomocou vatového tampónu a jemne zotrite. V jednom kroku odstránite mejkap z tváre, očí a pier a zároveň tonizujete pleť.
Objem:
400 ml

Zloženie:
Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Polyaminopropyl Biguanide, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Rosa Gallica Extract, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL1139
Produktové číslo:  3605530742221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19