Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 200 ml

5 2 hodnotení
24,90 €

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 200 ml

Micelárna voda LANCÔME Eau Micellaire Douceur je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý rýchlo a účinne odstraňuje make-up a dokonale vašu pleť osvieži. Micelárna voda v podobe priezračnej vody s vysokým obsahom prírodných látok vašu pleť jemne uvoľní od nečistôt a toxínov uložených hlboko vo vnútri pleti.
Táto luxusná voda je veľmi obľúbená medzi vizážistami. Micelárna technológia umožňuje aj pri odstránení make-upu zachovať optimálnu rovnováhu pleti. Dokonalá, extrémne jemná receptúra umožňuje odlíčenie aj veľmi citlivých partií tváre, ako sú oči a pery. Micelárna voda obsahuje prírodné, vysoko aktívne látky, ktoré sú veľmi blízke pokožke a zachovávajú jej prirodzenú krásu.
Biely lotus a ukľudňujúca Rose de France majú antioxidačné účinky, chránia mladosť a prirodzenú krásu pleti. Výhonok japonského cédru energizuje a dokonale hydratuje pleť. Zaisťuje pleti maximálny komfort, zjemňuje ju a do hĺbky vyživuje. Pleť je po použití tejto čistiacej vody krásne vláčna. Anízový derivát má čistiace účinky a zanecháva pleť perfektne čistú a pripravenú na ďalšie líčenie alebo na nočný odpočinok. Doprajte svojej pleti luxusný prípravok, ktorý je obľúbený aj medzi profesionálnymi vizážistami!
Aktívne látky:

  • Biely lotus a ukľudňujúca Rose de France majú antioxidačné účinky a chránia mladosť pleti.
  • Výhonok japonského cédru energizuje a hydratuje pleť, prináša pleti maximálny komfort a nevysušuje ju.
  • Anízový derivát má čistiace účinky a zanecháva pleť dokonale čistú.

Použitie:
Používajte ráno a večer, aplikujte na pleť pomocou vatového tampónu a jemne zotrite. V jednom kroku odstránite make-up z tváre, očí a pier a zároveň tonizujete pleť.
Objem:
200 ml
Zloženie:
Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Polyaminopropyl Biguanide, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Rosa Gallica Extract, Parfum
 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL1139a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605530742283

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14