Obnoviť stránku

LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

Univerzálne mydlo na holenie Lamazuna môžu používať muži aj ženy. Muži na oholenie fúzov a ženy na holenie chĺpkov na nohách, v podpazuší či intímnych partií. Mydlo vytvorí na pokožke penu, vďaka ktorej pokožku rýchlo a kvalitne oholíte. Vďaka obsahu bambuckého masla bude koža po oholení dokonale jemná. Prípravok dodáva pokožke príjemnú vôňu zeleného čaju a citróna. Mydlo nahradí dve klasické peny na holenie, čím ušetríte prírodu od zbytočného odpadu. Mydlo Lamazuna je vhodné aj pre vegánov a kohokoľvek, kto sa usiluje o udržateľnejší život.

Kľúčové vlastnosti mydla na holenie Lamazuna Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g

  • Mydlo na holenie Lamazuna pre mužov aj ženy
  • Vhodné na holenie fúzov aj chĺpkov na nohách, v podpazuší či intímnych partií
  • Dodáva pokožke jemnú vôňu zeleného čaju a citróna
  • Jednoduché a rýchle oholenie pokožky
  • Obsahuje ekologicky získané bambucké maslo
  • Prípravok je zero waste – jedno balenie nahradí dve klasické peny na holenie
  • Mydlo Lamazuna je vhodné aj pre vegánov
  • Určené pre normálnu pokožku

Použitie:
S týmto tuhým holiacim mydlom nepotrebujete žiadnu pomôcku na nanášanie peny. Stačí ho navlhčiť vodou a potrieť ním pokožku, ktorú chcete oholiť. Mydlo na koži zanechá jemnú penu, tú ďalej znásobte krúživými pohybmi ruky. A môžete sa vrhnúť na holenie. Oholenú pokožku nezabudnite umyť vodou, aby na nej nezostali zvyšky mydla. Po použití nechajte mydlo oschnúť.

Skladovanie:
Skladovať alebo prevážať ho môžete v dóze na tuhú kozmetiku alebo jednoducho zabalené v handričke vo vašej toaletnej taške.

Zloženie:
Sodium cocoyl isethionate, Butyrospermum parkii (shea) butter, Stearic acid, palmitic acid, Caprylyl/capryl glucoside, lauryl glucoside, natural green tea and lemon scent, Montmorillonite, Kaolin, Illite, Tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil




Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 17 ml

Typ produktu

Typ produktu Mydlo

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL359
Produktové číslo:  3760201132937

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14