Obnoviť stránku

LACTOVIT Lactourea Telové mlieko regeneračné 400 ml

4,8 53 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,20 €

LACTOVIT Lactourea Telové mlieko regeneračné 400 ml

Vaša pokožka vás drží pohromade, tak si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť. Doprajte jej všetku hydratáciu a výživu, ktorú potrebuje, s novým regeneračným telovým mliekom Lactovit. Mliečne mikrokapsuly Lactosomas vyživujú pokožku do hĺbky a lactourea prispieva k regenerácii a hydratácii. Vitamíny, minerály a proteíny doprajú povrchu vášho tela ochranu. Užite si každý dotyk a investujte do svojho tela len to najkvalitnejšie. Balenie s praktickou pumpičkou obsahuje 400 ml telového mlieka Lactovit.

Kľúčové vlastnosti telového regeneračného mlieka Lactovit 400 ml

  • Telové mlieko prirodzene hydratuje a vyživuje
  • Obsahuje lactoureu, vitamíny a minerály
  • Lactosomas mikrokapsuly vyživujú do hĺbky
  • Objem 400 ml

Ako používať:
Naneste primerané množstvo telového mlieka Lactovit na pokožku tela. Nechajte vstrebať.


Zloženie

Aqua (voda), Glycerín, Paraffinum liquidum (mineral oil), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl etylhexanoate, PEG-100 stearát, Dimethicone, Urea, Mliečnan sodný, Lecitín, Hydrolyzed milk proteín, Rosa moschata seed oil, Zea mays oil, Calcium pantotenate, inositol, retinol, Biotín, PEG-20 castor oil, Hydrogenovaný ricínový olej PEG-60, Stearic acid, Palmitic acid, Carbomer, Disodium EDTA, Triethanolamín, Alcohol denat., propanediol, Tocopherol, Helianthus anuus (sunflower) seed oil, Tokoferylacetát, Parfum (fragrance), Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicilate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl urea, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Glycine, Mliečnan sodný, Sodium citrate,

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyživujúci, Zvláčňujúci
Špecifikácia Netoxické

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S ureou

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8411660650771
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13