Obnoviť stránku

LACOSTE Pour Femme 50 ml

4,8 19 hodnotení
Zľavnené -12 %
35,90 € 40,90 €

LACOSTE Pour Femme 50 ml

Darčeková súprava Lacoste Pour Femme 50 ml obsahuje EDP a telové mlieko Lacoste Pour Femme. Krásna darčeková súprava kozmetických prípravkov pre ženy je uložená do nežnej škatuľky, kde nechýba vyobrazenie krokodíla, ktorý neodmysliteľne patrí k značke Lacoste. EDT je doplnená telovým mliekom, ktoré perfektne umocní skvelý pocit z tejto vône. Darujte darček, ktorý poteší! 
 

EDP Lacoste Pour Femme (50 ml)


Táto vôňa je nádhernou a plnou ženskou vôňou energizujúcou a povznášajúcou zároveň. Ide o jednoduché a napriek tomu úchvatné moderné dielo, ktoré evokuje rýdzu príťažlivosť. Táto skvelá vôňa LACOSTE Pour Femme bola vytvorená pre ženu, ktorá je príťažlivá a pôvabná, pre ženu, ktorá má odvahu vyjaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity. Žena Lacoste je žiariaca a ústretová, ale nesnaží sa flirtovať a zvádzať za každú cenu. Vďaka tomu je pre väčšinu mužov veľmi príťažlivá.
Žena, ktorá vyznáva túto vôňu, má kúzlo rýdzej spontánnosti.
Pikantné jamajské korenie sa jemne mieša s fialovou fréziou a kvetom bieleho heliotropu. Jemný jazmín, ibištek a bulharská ruža vysielajú svoje kvetinové akordy ústrety himalájskemu cédru, santalovému drevu a kadidlu. Táto smelá vôňa LACOSTE Pour Femme ženy očarí a mužov doslova uhranie. Zahaľte sa do originálnej vône, ktorú si zamilujete!
Zloženie:
Hlava: jamajské korenie, fialová frézia
Základ: himalájsky céder, santalové drevo, kadidlo
Srdce: kvet bieleho heliotropu, iránsky jazmín, kvet ibišteka, bulharská ruža, semená ambrózie
 

Telové mlieko Lacoste Pour Femme (100 ml)


Tento kozmetický prípravok je určený na ošetrenie a zvláčnenie pokožky žien. Má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Krásna vôňa fialovej frézie spojená s bulharskou ružou a kadidlom vás bude ešte dlho po nanesení tohto telového mlieka sprevádzať. Doprajte si kombináciu vášho obľúbeného parfumu LACOSTE Pour Femme s telovým mliekom s rovnakou vôňou a váš pôžitok z tejto vône bude ešte intenzívnejší!
Použitie:
Naneste na čistú pokožku a jemne vmasírujte.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KPFD269a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052890791

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02