Obnoviť stránku

LACOSTE Live EdT 100 ml

3,6 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LACOSTE Live EdT 100 ml

Toaletná voda Lacoste Live je svieža energická vôňa pre mužov inšpirovaná moderným štýlom života. Táto vôňa je určená pre športovo založených mužov, ktorí vyznávajú svieže vôňe. Flakón má tvar tmavo zafarbenej kocky, na ktorej sa vyníma červeno-biela kombinácia farieb. Nápadité a štýlové vyhotovenie naznačuje nadčasovosť, ktorá je typická aj pre vôňu, ktorú flakón ukrýva. Zahaľte sa do originálnej vône a okúzľujte ženy!

Príjemná vôňa šťavnatej limetky sa jemne prelína so zelenými a sviežimi morskými tónmi. Základ vône tvorí sladké drievko a guajakové drevo, ktoré jej dodáva mužnosť. Vôňa je určená mužom, ktorí sa neboja originálnych tónov a majú radi pocit ľahkosti a sviežej krásy. Doprajte si nádhernú vôňu, ktorú ocenia nielen ženy, ale celé vaše okolie!
Zloženie:
Hlava: limetka
Srdce: vodné tóny, zelené tóny
Základ: sladké drievko, guajakové drevo
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH616a
Produktové číslo:  737052780382

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11