Obnoviť stránku

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Noir EdT 100 ml

5 3 hodnotení
Variant
Objem
100 ml
46,07 €

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Noir EdT 100 ml

Toaletná voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir je nádherná pánska vôňa inšpirovaná najznámejším oblečením značky Lacoste - polo tričkom Lacoste L.12.12. Jednoduchý, ale úplne funkčný a zároveň aj elegantný športový odev si za krátky čas zamilovalo veľa tenisových šampiónov.
Sloboda pohybu, ktorú športovcom jednoduché tričko umožňuje, ho rýchlo preslávila a urobila z neho jednu z módnych legiend a nevyhnutnú súčasť mužského šatníka naprieč všetkými kontinentmi. Aj táto vôňa je jedinečná svojím štýlom, eleganciou a úplnou slobodou. Fougerovo-drevitú vôňu ocenia najmä športovo založení muži, ktorí sú neustále v pohybe.
Sladká vôňa melónu zľahka prechádza do tónov citrónovej trávy a spolu so zmyselnou levanduľou a aromatickou bazalkou ľahko dopĺňajú hrejivú vôňu čokolády a originálnu vôňu kašmírového dreva. Obklopte sa zmyselnými tónmi tejto vône a užívajte si pozornosti žien!
Zloženie:
Hlava: melón
Srdce: levanduľa, bazalka, citrónová tráva
Základ: čokoláda, kašmírové drevo, pačuli, kumarín
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Levanduľa, Melón
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH281a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052662664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06