Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche EdT 175 ml

2,0 1 hodnotení
Variant
Objem
175 ml
42,90 €

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche EdT 175 ml

Pánska toaletná voda Lacoste L.12.12 Eau Fraiche je nádherná vôňa pre mužov inšpirovaná presláveným oblečením značky Lacoste, športovým a zároveň elegantným polo tričkom Lacoste L.12.12. Na jeho počesť vznikla luxusná kolekcia vôní, kde každá vôňa zastupuje jednu z jeho farieb. Svieža pánska voňavka Lacoste L.12.12 Eau Fraiche vo flakóne zelenej a bielej farby ozdobenom tradičným krokodílom je jedinečná svojím štýlom a športovou eleganciou. Svieži citrón s vodnými tónmi, doplnený osviežujúcou arómou citrónového likéru limoncello, obohatený o drevitý céder a zmyselné pižmo, robí z voňavky pre mužov Lacoste L.12.12 Eau Fraiche dokonalú pánsku letné chladivú vôňu pre horúce dni. Obklopte sa osviežujúcimi tónmi tejto mužnej energizujúcej vône a užívajte si pozornosti žien.

Kľúčové vlastnosti pánskej toaletnej vody Lacoste L.12.12 Eau Fraiche

  • Pánska vôňa inšpirovaná známym polo tričkom Lacoste L.12.12
  • Svieža toaletná voda Lacoste L.12.12 Eau Fraiche je jedinečná svojím štýlom a športovou eleganciou
  • Vodná citrusová chladivá vôňa vo flakóne zelenej a bielej farby ozdobenom krokodílom dodá osvieženie a energiu počas horúceho letného dňa
  • Osviežujúca mužná aróma Lacoste L.12.12 Eau Fraiche tvorená tónmi vody, citróna, limoncella, cédru a pižma

Zloženie:
Hlava: citrón, vodné tóny
Srdce: limoncello, zelené tóny
Telo: céder, pačuli, pižmo



Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 175 ml
Kód:  KPFC1159
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607346355091

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18