Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Šampóny na vlasy SYOSS

Syoss

SYOSS ŠAMPÓNY:  Pre krásne vlasy ako nikdy predtým

Svetoznáma značka vlasovej kozmetiky, ktorá prináša dostupnú profesionálnu kozmetiku aj do vašich domovov. Objavte ich svetoznáme šampóny obohatené o ázijské ingrediencie inšpirované prírodou a AMINO COMPLEXY, ktoré pomáhajú udržať vaše vlasy silné a zdravé. Zažite exkluzívny pocit ako zo salónu aj pri vašej každodennej domácej starostlivosti.

Šampony Syoss podľa účinku

Podľa účinkov na vlasy

Existuje mnoho typov vlasov a každý z nich má svoje špecifické potreby. Všetky vlasy však majú jedno spoločné a to, že si zaslúžia kvalitnú starostlivosť priamo na mieru. Portfólio šampónov značky Syoss je skutočne široké a ponúka tak riešenie pre všetky požiadavky v oblasti vlasovej starostlivosti, stačí si len vybrať. 

Na farbené vlasy

Máte farbené alebo zosvetlené vlasy? Tak asi dobre viete, že vyžadujú špeciálnu starostlivosť! Zachovanie žiarivo farebného tónu alebo oslnivého blond nie je vždy jednoduché. So šampónmi značky Syoss vyvinutých špeciálne pre tento typ vlasov to však zvládnete. 

Šampóny Syoss na farbené vlasy
Suché šampóny Syoss

Suché šampóny

Suché šampóny sú ideálnym riešením, pokiaľ nemáte možnosť alebo si narýchlo nestíhate umyť svoje vlasy. Zachránili už nejeden bad hair day a nemali by chýbať v povinnej výbave každého z nás. Syoss suché šampóny obsahujú tie najkvalitnejšie receptúry a ingrediencie, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť. 

Pánske šampóny

Aj muži si zaslúžia tú najkvalitnejšiu starostlivosť bez výhrad. So šampónmi Syoss MEN, ktoré boli vyvinuté priamo na mieru mužským potrebám je to ľahké, stačí si len vybrať variant podľa svojich požiadaviek. Aj muži si môžu dopriať pocit krásnych vlasov ako zo salónu. 

Šampóny pre mužov

    Spresniť parametre
    15 položiek

    Šampóny na vlasy SYOSS

    Syoss šampóny pre krásne vlasy ako nikdy predtým. Svetoznáma značka vlasovej kozmetiky, ktorá prináša dostupnú profesionálnu kozmetiku aj do vašich domovov.

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB13