Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Labello Original dvojbalenie (2x4,8g)

4,9 47 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

Labello Original dvojbalenie (2x4,8g)

Balzam Labello Classic účinne chráni pery pred vysušením, navyše im poskytuje optimálnu dávku výživy a hydratácie. Jeho zloženie je obohatené o bambusové výťažky a jojobový olej, vďaka čomu sa o pery veľmi intenzívne stará, ozdravuje ich a zanecháva ich zamatovo hebké a hladké. 

Aktívne látky:

  • Bambucké maslo a jojobový olej pre dlhotrvajúcu hydratáciu a výživu

Použitie:
Aplikujte na pery kedykoľvek počas dňa, balzam je vhodný pre každodenné používanie. 
Účinky:
Balzam chráni pery pred vysušením a zanecháva ich hydratované, vyživené a zregenerované.
Obsah balenia:
2x 4,8 g

Zloženie

Helianthus annuus hybrid oil (sunflower oil), Cera albumu (beeswax), Hydrogenated rapeseed oil, Butyrospermum parkii butter (shea butter), Tokoherol (vitamín E), Ascorbyl palmitate (vitamín C derivate), Helianthus annuus seed oil (sunflower oil), Lecitín (sunflower lecitín), Linalool, Citronellol, Citral, Aróma


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa

Hmotnosť

Hmotnosť 9 g (0,01 kg)
Kód:  BALZ001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800362878

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02