Obnoviť stránku

Labello Blackberry 4,8 g

4,7 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,89 €

Labello Blackberry 4,8 g

Balzam na pery Labello Blackberry dodá vašim perám jemný tón a lesk. Jemné lesklé pigmenty zaistia dlhotrvajúcu hydratáciu, zároveň vaše pery obklopia očarujúcou ovocnou vôňou a zanechajú na nich decentný lesklý tón. Rozmaznávajte svoje pery intenzívnou starostlivosťou s chuťou černíc.

Kľúčové vlastnosti

  • Tónujúci balzam na pery s leskom
  • Ovocná príchuť černíc
  • Hydratácia
  • Intenzívna starostlivosť
  • Dermatologicky testované

 


Zloženie

Helianthus annuus hybrid oil (sunflower oil), Ricinus communis seed oil (castor oil), Helianthus annuus seed cera (sunflower wax), Hydrogenated rapeseed oil, Butyrospermum parkii butter (shea butter), Aróma, Tokoherol (vitamín E), Ascorbyl palmitate (vitamín C derivate), Helianthus annuus seed oil, Lecitín (sunflower lecitín), CI 15850, CI 77891, CI 77491, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Prírodné

Účinok

Účinok Hydratácia, Tónovací

Hmotnosť

Hmotnosť 4 800 g (4,8 kg)

Príchuť

Príchuť Černica
Vôňa Černica
Kód:  BALZ031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800363059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11