Obnoviť stránku

Labello Balzam na pery pre mužov 4,8 g

4,7 57 hodnotení
3,29 €

Labello Balzam na pery pre mužov 4,8 g

Aktívny šport, pobyt pri mori aj na horách, dlhé pracovné zmeny v nepriaznivom prostredí a nespočetné množstvo ďalších príčin môžu spôsobovať mužom nepríjemne vysušené pery. Prečo si k vysokému pracovnému nasadeniu pridávať ešte ich nepohodlné bolestivé popraskanie. Firma Labello vyvinula jedinečný balzam na pery pre mužov s OF15 proti škodlivému UVA/UVB žiareniu. Zdravé pery hydratuje a chráni, pri poškodených pomáha navyše so zahojením. Balzam, ktorý je bez akéhokoľvek pigmentu či lesku, sa rýchlo vstrebáva, nelepí a nezanecháva mastný film. Skúsenosti z recenzií ukazujú, že páni ocenia aj nenápadnú a nevtieravú vôňu.

Zloženie

Oktyldodekanol Ricinus communis seed oil (castor oil), Cera albumu (beeswax), Helianthus annuus seed cera (sunflower wax), Butyrospermum parkii butter (shea butter), Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl triazone, Hydrogenovaný ricínový olej, Tokoherol (vitamín E), Ascorbyl palmitate (vitamín C derivate), Helianthus annuus seed oil (sunflower oil), Aróma, CI 77891


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Ochrana pred UV žiarením

Hmotnosť

Hmotnosť 4,8 g (0 kg)

Príchuť

Vôňa Bez parfumácie
Kód:  BALZ005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800363011

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11