Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LABELLINO Rabsberry & Red Apple 4,8 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LABELLINO Rabsberry & Red Apple 4,8 g

Hodvábne hladké a dokonale hydratované pery sú len na kliknutie ďaleko. S ošetrujúcim balzamom Labellino doprajete svojim perám tú najlepšiu starostlivosť. Zbavte sa popraskaných a suchých pier aj nepríjemných pocitov, ktoré tieto stavy sprevádzajú. Vaše pery budú po použití balzamu Labellino vláčne a pripravené na bozk. Svoje pery ľahko ochránite pred pôsobením negatívnych vplyvov, a navyše im dodáte príjemnú a sviežu malinovú vôňu. 

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery Labellino Rapsberry & Red Apple 4,8 g

  • Ošetrujúce zloženie dodá perám hydratáciu
  • Balzam Labellino ochráni pery pred negatívnymi vplyvmi
  • Príjemná a osviežujúca vôňa malín

Ako používať:
Pretrite pery balzamom a nechajte vstrebať. Používajte opakovane podľa potreby.

Zloženie:
Ricinus communis Seed Oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua, Glycerin, Rubus Idaeus Juice, BHT, Aroma, CI 77891, CI 15850, CI 15985

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Hmotnosť

Hmotnosť 7 g (0,01 kg)

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa
Kód:  BALZ051
Produktové číslo:  9005800298054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13