Obnoviť stránku

LABEL.M Men Max Wax 50 ml

Príslušenstvo k tovaru

LABEL.M Men Max Wax 50 ml

Vosk na vlasy LABEL.M Men Max Wax s objemom 50 ml je kvalitný stylingový vlasový prípravok určený pre mužov, ktorý si hravo poradí s nepoddajnými vlasmi. Je vhodný pre všetky typy vlasov od jemných až po hrubé. Vosk s dlhotrvajúcou silnou fixáciou vám pomôže ľahšie dotvarovať účes, vlasom dodáva definíciu a prirodzený lesk. Prednosťou tvarujúceho vosku je inovatívna mikronizačná technológia „eleMENts“ komplex s ozdravujúcimi rastlinnými zložkami, ktoré prenikajú do všetkých častí vlasov, ozdravujú ich štruktúru, trvalo ich posilňujú a dodávajú im vitalitu a pevnosť.
Prípravok vám uľahčí úpravu vlasov, vďaka silnej fixácii účes vydrží dlhé hodiny v požadovanom tvare a navyše bude pôsobiť ľahkým a prirodzeným dojmom. Jemná textúra vosku vlasy nijako nezaťaží, nezamastí a nezlepí. Vďaka účinným vyživujúcim aktívnym látkam budú vlasy zdravšie a silnejšie. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou, dodajte im oslnivý lesk a dokonalý styling.
Aktívne látky:
Špeciálne zloženie prípravku je obohatené o jedinečnú kombináciu živice z myrhovníka a prírodnej gumy, ktorá vyniká svojimi silnými fixačnými účinkami.
Použitie:
Malé množstvo vosku premasírujte v dlaniach, zapracujte do suchých alebo vlhkých vlasov a vymodelujte účes podľa svojich predstáv.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.

Objem:
50 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Vosk

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 50 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSMU0198
Produktové číslo:  5060059576081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18