Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LA ROCHE-POSAY Physiological Make-up Remover Micellar Water Gel, 195 ml

LA ROCHE-POSAY Physiological Make-up Remover Micellar Water Gel, 195 ml

Fyziologický odličovací micelárny gél LA ROCHE-POSAY Physiological Make-up Remover Micellar Water Gel s objemom 195 ml jemne a účinne pleť čistí, odstraňuje všetky nečistoty a odličuje aj vodoodolný make-up. Rešpektuje fyziologickú rovnováhu pleti a zanecháva ju perfektne vyčistenú a sviežu, pričom obsiahnuté čistiace aktívne látky zaručujú optimálnu toleranciu pokožky. Zloženie gélu je obohatené o termálnu vodu z La Roche Posay, ktorá pleť upokojuje, regeneruje a dodáva jej vláčnosťPrípravok je vhodný pre normálnu až zmiešanú citlivú pleť. Neobsahuje mydlá, parabény, farbivá ani alkohol. Doprajte svojej pokožke dokonalú očistu a kúpte si vysoko účinný a kvalitný odličovací micelárny gél LA ROCHE -POSAY.
Aktívne látky:

  • Termálna voda z La Roche Posay pôsobí proti voľným radikálom, pleť regeneruje a upokojuje
  • Neionizovaný surfaktant
  • Kopolymér

Účinky:
Výsledkom aplikácie odličovacieho micelárneho gélu LA ROCHE-POSAY je čistá a odlíčená pokožka, dokonale upokojená, hydratovaná a vláčna, žiariaca sviežim vzhľadom.

Použitie:
Prípravok naneste na navlhčenú pleť tváre pomocou vatového tampónu alebo pomocou končekov prstov. Jemnými krúživými pohybmi nečistoty a make-up zotrite. Potom pleť opláchnite vodou.
Zloženie:
Aqua/Water, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Poloxamer 184, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 195 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Problematická, Všetky typy

Typ

Typ produktu Odličovacia voda

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Micelárna voda

Balenie

Objem 195 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Oblasť užívania

Použitie Tvár
Kód:  KSPL23434
Produktové číslo:  3337872419775

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13