Obnoviť stránku

LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 Cream, 40 ml

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 Cream, 40 ml

LA ROCHE-POSAY Hyal B5 Cream účinne bojuje s prejavmi starnutia pleti. Intenzívne hydratuje a vyživuje. Vďaka aktívnym látkam, ako je vitamín B5 a kyselina hyaluronová, vyhladzuje vrásky a rozžiari vašu pleť. Už po niekoľkých dňoch používania krému LA ROCHE-POSAY bude vaša pleť vyhladenejšia, zjednotenejšia a vyživená.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému LA ROCHE-POSAY Hyal B5 Cream 40 ml

  • Krém LA ROCHE-POSAY je určený pre dehydrovanú a starnúcu pokožku
  • Hydratuje, vyživuje a vypína
  • Vďaka krému Hyal B5 Cream bude vaša pleť o poznanie mladšia a rozžiarenejšia
  • S obsahom vitamínu B5 a kyseliny hyalurónovej
  • Vhodný aj pre citlivú pleť

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová: účinne hydratuje pokožku, a tým redukuje výskyt jemných línií a vrások a zlepšuje hydratáciu a štruktúru pokožky.
Vitamín B5: pomáha zlepšiť prirodzený proces opravy pleti a pomáha stimulovať opravu poškodenej pokožky.

Zloženie:
AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, ALCOHOL DENATURAL, PROPANEDIOL, PANTHENOL, SYNTHETIC WAX, NYLON-12, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE/PEG - 10/15 CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHAN, SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, ADENOSINE, CHLORPHENE SIN, PROPYLENE CARBONATE, DIPROPYLENE GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DISODIUM EDTA, PARFUM.


Zloženie

Aqua, glycerín, dimethicone, hydrogenated polyizobutene, propylene glycol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, alcohol denat., propanediol, panthenol, synthetic wax, nylon-12, peg-10 dimethicone, dimethicone/peg-10/15 crosspolymér, hydroxyetylpiperazín ethan sulfonic acid, tocopherol, sodium polyacrylate, sodium hyaluronate, hydrolyzovaná kyselina hyalurónová, sodium citrate, phenoxyethanol, adenozín, chlorphenesin, propylene carbonate, dipropylene glycol, disteardimonium hectorite, disodium edta, parfém (f. i. l. c213954/1).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Unisex

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Objem

Objem 40 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Revitalizácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá, Zrelá

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Objem 40 ml

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  KSPL489
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3337875583589

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11