Obnoviť stránku

LA PRAIRIE Foam Cleanser 125 ml

Cenová bomba
58,90 € Ušetríte 10,08 €

LA PRAIRIE Foam Cleanser 125 ml

Čistiaca pena LA PRAIRIE Foam Cleanser upokojuje a čistí pleť. Jemne a dôkladne odstraňuje líčenie, povrchové nečistoty a znečistenie spôsobené vplyvom okolitého prostredia. Pleť okamžite osvieži, rozjasní a zanecháva ju hladkú a zvlhčenú. Pleť je tak pripravená na ďalšiu starostlivosť (krém, sérum). Prípravok môže byť použitý aj ako pena na holenie.
Aktívne látky:
 

  • Upokojujúce rastlinné extrakty ako aloe vera, výťažok z jabĺk a horec upokojujú pleť a pripravujú ju na ďalšiu starostlivosť
  • Exkluzívny čistiaci komplex rozptyľuje väzbu, ktorá zadržiava nečistoty na pleti
  • Aktivujúca formula vo vode vytvára bohatú, krémovú penu


Účinky:
Jemne a dôkladne odstraňuje mejkap, povrchové nečistoty a iné škodlivé látky znečisteného prostredia.
Zanecháva pleť sviežu, jemnú a hydratovanú.
Zjemňuje a upokojuje.
Typ pleti:
Určená pre všetky typy pleti.
Použitie :
Vhodná na deň aj na noc. Navlhčite pleť a naneste malé množstvo prípravku. Jemne masírujte, než vytvoríte krémovú penu. Dôkladne opláchnite a pokračujte vašou obvyklou starostlivosťou o pleť.
Objem :
125 ml

Zloženie:
Purified Water, Glycerin, Potassium Myristate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Laurate, Potassium Behenate, Glycol Distearate, PEG-150 Distearate, Potassium Palmitate, Cocamide Mea, Magnesium Aluminum Silicate, Potassium Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Pyrus Malus Apple (Fruit) Extract, Petrolatum, Cyclomethicone, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Propylene Glycol, Gentiana Lutea (Gentian) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phospholipids, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Edta, Fragrance, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Titanium Dioxide, Red 33

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL0032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7611773248853

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13