Obnoviť stránku

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Stiff Paste 75 ml

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Stiff Paste 75 ml

Modelovacie pasta Tecni.Art Stiff má extra silno tužiace účinky, ktoré vám pomôžu vytvarovať originálny aj veľmi náročný účes a udržia ho v neporušenom stave veľmi dlhú dobu. Môže sa stať, že zmeníte názor a budete chcieť vyskúšať iný účes, než ste pôvodne vytvorili. Pasta zanecháva na vlasoch matný efekt a umožňuje účes ľubovoľne premodelovať, podľa aktuálnej potreby. Použite fixačnú pastu, ktorá vám pomôže vytvoriť módne účesy!
Pasta na vytváranie účesov Tecni.Art Stiff má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša, nezlepuje vlasy a neskôr sa tiež dobre vyčesáva bez toho, aby vo vlasoch zanechávala zvyšky. Vytvára účesy podľa vášho želania a ponecháva vlasom prirodzený vzhľad. Doprajte si kvalitný vlasový prípravok, ktorý dodá vášmu účesu tvar!
Fixácia:
Extra silná fixácia.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste malé množstvo prípravku do dlaní a zahrejte. Vytvarujte účes do požadovaného vzhľadu.
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 75 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2610
Produktové číslo:  3474630613898
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17