Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KOCOSTAR Princess Eye Patch 3 g

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 3,89 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 3,73 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 3,49 €/balenie

KOCOSTAR Princess Eye Patch 3 g

Zlaté hydrogélové vankúšiky KOCOSTAR poskytnú vašej pleti intenzívnu hydratáciu a rozjasnia oblasť okolo očí. Vo vankúšikoch je obsiahnutý harmanček, ktorý unavenú oblasť okolo očí regeneruje. Vankúšiky KOCOSTAR sú veľmi jednoduché na aplikáciu – stačí len vybrať z obalu, priložiť na oblasť pod očami nechať pôsobiť po dobu 10 – 15 minút. Zvyšné sérum môžete zotrieť vatovými tampónmi alebo vmasírovať do pokožky.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky KOCOSTAR Princess Eye Patch 3 g

  • Vankúšiky KOCOSTAR poskytujú intenzívnu hydratáciu v oblasti okolo očí
  • Obsahujú harmanček, ktorý regeneruje
  • Vankúšiky KOCOSTAR sa veľmi ľahko aplikujú

Zloženie:
Aqua, glycerin, chondrus crispus powder, dipropylene glycol, ceratonia siliqua gum, phenoxyethanol, chondrus crispus extract, xanthan gum, allantoin, peg-60 hydrogenated castor oil, chlorphenesin, potassium chloride, butylene glycol, synthetic fluorphlogopite, dextrin, ci 77891, adenosine, disodium edta, tocopheryl acetate, calcium lactate, ci 77491, niacinamide, ricinus communis seed oil, jania rubens extract, lavandula angustifolia oil, linalool, sodium hyaluronate, tin oxide, chamomilla recutita flower/leaf extract, freesia refracta extract, lavandula angustifolia extract, mentha piperita leaf extract, monarda didyma leaf extract, rosmarinus officinalis leaf extract, ethylhexylglycerin, colloidal gold.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Hmotnosť

Hmotnosť 3 g (0 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci
Kód:  KSPL2581
Produktové číslo:  8809328322533

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13