Obnoviť stránku

KNEIPP Sada sprchovacích gélov pre mužov 2× 200 ml

4,7 11 hodnotení

KNEIPP Sada sprchovacích gélov pre mužov 2× 200 ml

Darčeková súprava sprchových gélov pre mužov KNEIPP je skvelým darčekom pre všetkých mužov, pre ktorých je dôležitá nielen praktickosť, ale aj kvalitná starostlivosť. Obsahuje dva druhy sprchových gélov. Gél Ranný budíček 2 v 1 so vzpružujúcim účinkom je obohatený o výťažky z citrónovej šťavy a guarany, ktoré dodávajú potrebnú silu a energiu. Dokonale vás povzbudia a pripravia na nový deň. Sprchový gél Pánska záležitosť 2.0. kombinuje prírodné výťažky z červeného pomaranča a čierneho korenia. Gély šetrne odstraňujú nečistoty a zanechávajú pokožku dokonale čistú, hodvábne jemnú a prevoňanú príjemnou vôňou. Sú bez konzervantov, parafínov, silikónov a minerálnych olejov.
Aktívne látky:
Sprchové gély 2 v 1 obsahujú vyživujúce oleje, ktoré pokožku aj vlasy chránia pred nadmerným vysúšaním.
Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu KNEIPP je zamatovo hebká a pružná pokožka, perfektne čistá a vláčna. Dokonale povzbudená s prílivom novej energie.
Použitie:
Sprchový gél naneste na vlhkú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte penu. Potom dôkladne opláchnite.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
2× 200 ml
Obsah súpravy:
  • Sprchový gél Ranný budíček 2 v 1 200 ml
  • Sprchový gél Pánska záležitosť 2.0 200 ml
Zloženie:
Ranný budíček 2 v 1:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl Betaín, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan peroleate, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Cocos nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Paullinia cupana Seed Extract, Juniperus Mexicana Oil, Backhousia citriodora Leaf Oil, Linalool, Limonene, Citral, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, tocopherol, CI 47005, CI 10020.
Pánska záležitosť 2.0: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl Betaín, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan peroleate, Glyceryl Oleate, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange ) Peel Oil, Piper nigrum (Pepper) Fruit Extract, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol, CI 15985, CI 16255

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Určenie

Určenie Pánske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Ochranný, Regeneračný, Uvoľňujúci, Osviežujúci
Špecifikácia Vegánske

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Sprchový gél

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o pokožku
Kód:  VBAL0581
Produktové číslo:  4008233145402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16