Obnoviť stránku

KNEIPP Súprava Olejov do kúpeľa 3× 20 ml

4,8 16 hodnotení

KNEIPP Súprava Olejov do kúpeľa 3× 20 ml

Darčeková sada olejov do kúpeľa KNEIPP Meine kleine Badewelt ponúka tri druhy kvalitných výrobkov bez obsahu minerálnych (ropných) látok, parafínov, silikónov a konzervantov. Tieto oleje do kúpeľa vznikajú lisovaním olejnatých semien za studena a sú obohatené éterickými olejmi získanými extrakciou z vonných bylín. Veľkou prednosťou je ich blahodarný vplyv nielen na pokožku, ale aj relaxačný účinok na celýorganizmus. Dermatologicky testované oleje KNEIPP nie sú testované na zvieratách a sú vhodné aj pre vegánov. Zabudnite na stres a starosti, doprajte svojej pokožke ošetrujúci olejový kúpeľ a užite si dokonalé uvoľnenie po náročnom dni.

Kľúčové vlastnosti sady olejov do kúpeľa KNEIPP

  • Tri kvalitné kúpeľové oleje obohatené prírodnými éterickými olejmi
  • Bez obsahu minerálnych (ropných) látok, parafínov, silikónov a konzervantov
  • Súprava olejov do kúpeľa KNEIPP s relaxačnými a ošetrujúcimi účinkami
  • Oleje do kúpeľa Hlboké uvoľnenie, Staré dobré časy a Mandľové kvety na relaxáciu tela aj mysle
  • Olej Mandľové kvety s 94 % čistým mandľovým olejom pre hydratovanú a hebkú pokožku
  • Kúpeľové oleje KNEIPP prinášajú relaxáciu a príjemné prírodné vône

Čo ukrýva darčeková sada troch olejov do kúpeľa KNEIPP

Vďaka sade troch druhov olejov do kúpeľa KNEIPP si môžete zvoliť prípravok podľa svojej momentálnej nálady. Olej do kúpeľa Hlboké uvoľnenie na relaxáciu tela aj mysle je obohatený prírodným éterickým pačuli olejom a výťažkom zo santalového dreva. Olej Staré dobré časy s prírodnými éterickými olejmi z červeného maku a konope vám pomôže sa uvoľniť a zároveň sa intenzívne stará o vašu pokožku.Olej do kúpeľa Mandľové kvety s príjemnou zmyselnou vôňou a 94 % čistým mandľovým olejom podporia prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky, ktorá bude po kúpeľu hladká a hydratovaná. Zvlhčujúci mandľový olej obsahuje veľmi vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín.

Postup použitia:
Olej do kúpeľa pridávajte do prúdu tečúcej vody s teplotou 36 – 38 °C.
Ideálna doba kúpeľa je 15 – 20 minút.
Obsah jednej fľaštičky vystačí na jednu až dve plné vane.
Aby ste zabránili sfarbeniu, pridávajte kúpeľový olej do prúdu tečúcej vody.
Neriedený výrobok pri priamom styku s predmetmi alebo kožou opláchnite vodou.

Obsah sady:
1× Olej do kúpeľa Hlboké uvoľnenie 20 ml
1× Olej do kúpeľa Staré dobré časy 20 ml
1× Olej do kúpeľa Mandľové kvety 20 ml

Zloženie

Hlboké uvoľnenie: Polysorbate 20, Aqua (Water), Glycerín, Parfum (Fragrance), Pogostemón Cablin Oil, Pterocarpus Soyauxii Wood Extract, Styrax Tonkinensis Resin Extract, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Limonene, Linalool, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Tocopherol, CI 28440, CI 42051, Benzoic Acid.

Mandľový olej: Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Výťažok z kvetov Prunus Amygdalus Dulcis (sladká mandľa), Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemón Cablin Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Limonene, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citral, Škoricový alkohol, Citronellol, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopherol.

Staré dobré časy: Polysorbate 20, Aqua (Water), Glycerín, Parfum (Fragrance), Papaver Orientale (Poppy) Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olibanum, Limonene, Geraniol, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Tocopherol, CI 16255, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 60 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Uvoľňujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné, Vegánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Olej do kúpeľa

Typ prípravku

Typ prípravku Olej

Počet ks v balení

Počet ks v balení 3 ks
Kód:  VBAL0577
Produktové číslo:  4008233150208

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08