Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP Soľ do kúpeľa na nohy 500 g

4,9 246 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

KNEIPP Soľ do kúpeľa na nohy 500 g

Kúpeľová soľ s nechtíkom a rozmarínom je určená predovšetkým pre zdravie a krásu vašich nôh. Obsahuje cenné prírodné extrakty, ktoré pomáhajú zjemniť a ošetriť ich pokožku. Účinné látky poskytujú úľavu pre boľavé a unavené nohy. Prírodná soľ stará viac ako 250 miliónov rokov sa ťaží v hlbinných soľných baniach a je veľmi bohatá na minerály a stopové prvky. Jedinečným spôsobom nohy osvieži a príjemným spôsobom ich zbaví únavy. Použite kúpeľovú soľ, ktorá vaše nohy nádherne prevonia a dodá im prirodzene zdravý vzhľad!

Kneipp pôsobí prirodzene!

  • Účinné látky rastlinného pôvodu
  • Šetrnosť k pokožke potvrdená dermatológmi univerzitnej kliniky
  • Bez konzervantov spôsobujúcich napr. alergie
  • Bez parafínov, silikónov a minerálnych olejov majúcich negatívny vplyv na životné prostredie
  • Vyvinuté vedcami v odbore prírodných vied
  • Netestované na zvieratách
  • Kneipp podporuje udržateľný rozvoj

Soľ príjemne čistí a uvoľňuje unavené alebo bolestivé nohy, stará sa o ich pokožku a celkovo zlepšuje ich vzhľad. S pomocou rozmarínového oleja končatiny dokonale prekrví. Extrakt z nechtíka lekárskeho pokožku zregeneruje a zmäkčí, a pripraví ju tak na ďalšie kroky starostlivosti o nohy. Rozmarín a nechtík pôsobia na pokožku nôh antibakteriálne a účinne ich tak pomáhajú zbavovať plesní alebo iných kožných ochorení. Doprajte si osviežujúci kúpeľ nôh, ktorý vám pomôže pri ďalšej starostlivosti o ne!

 

Aktívne látky

  • Extrakt z rozmarínu lekárskeho – pôsobí na pokožku nôh antibakteriálne, dokonale ich prekrví a poskytne im úľavu
  • Extrakt z nechtíka lekárskeho – regeneruje a zmäkčuje pokožku na nohách, pôsobí antibakteriálne a nádherne nohy osvieži
  • Prírodná soľ – je bohatá na minerály a stopové prvky, vyživuje a dodáva silu pokožke nôh

Rozpustite soľ vo vodnom kúpeli tak, aby ste nohy pokiaľ možno mohli ponoriť do kúpeľa až po kolená. Nechajte soľ pôsobiť najmenej 10 minút, podľa toho, ako máte pokožku stvrdnutú. Potom kožu chodidiel ošetrite pemzou.

O spoločnosti

Kneipp je nemecká firma s tradíciou už od roku 1891, ktorá sa špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy – 100 % bylinných alebo založených na bylinnej báze. Zakladateľom bol nemecký kňaz Sebastian Kneipp, ktorého celostné myslenie je aj dnes považované za prelomové v oblasti prírodných liečebných metód aj preventívnej medicíny. Filozofia zdravého životného štýlu podľa Kneippa zahŕňa a prepája vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševnú rovnováhu.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Uvoľňujúci
Špecifikácia Prírodné, Vegánske
Rad Citrusový

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Typ produktu

Typ produktu Kúpeľ na nohy

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Uvoľňujúci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu, Prírodné, Vegánske
Rad Citrusový
Kód:  KSU007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233156378

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18