Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KNEIPP Soľ do kúpeľa Harpago 500 g

4,9 244 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Soľ do kúpeľa Harpago 500 g

KNEIPP Sůl do koupele Staré dobré časy

Kúpeľová soľ Harpago od značky Kneipp obsahuje prírodné silice a termálnu soľ. Jedinečným spôsobom pôsobí na upokojenie tela aj mysle. Relaxačný kúpeľ bude hýčkať vaše telo, dodávať pokožke výživu, upokojenie a potrebnú hydratáciu. Dokonale tiež prečistí vašu hlavu od ťaživých myšlienok a navodí nádherný pocit uvoľnenia a relaxácie. Doprajte si príjemný kúpeľ, ktorý vám dodá energiu!

Prírodné zloženie prípravku pokožku zjemňuje, dodáva jej pružnosť a posilňuje jej prirodzenú obranyschopnosť. Jedinečným spôsobom organizmus upokojí a dodá vám pocit uvoľnenia a harmónie. Ideálne použitie kúpeľovej soli je pri večernom relaxačnom kúpeli, ktorý vás dokonale pripraví na nočný odpočinok. Rozmaznávajte svoju pokožku príjemným kúpeľom a relaxujte pomocou prírodných látok!

Aktívne látky:

  • Termálna soľ - je ťažená tradičnou metódou odparovania v hlbinných baniach v Nemecku, je viac ako 250 miliónov rokov stará. Pri ťažbe soli sa nepoužívajú chemické prísady a priemyselná technika. Soľ teda zostáva čistá a prírodná, rovnako ako prírodný termálny prameň. Vyťažené soľné kryštály majú špeciálnu štruktúru, ktorá umožňuje ľahkú rozpustnosť vo vode a dobrú vstrebateľnosť silíc (éterických olejov).
  • Prírodné silice - zjemňujú a hydratujú pokožku, dodávajú jej výživu, dokonale upokojujú a zaisťujú pokožke pružnosť.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nasypte soľ do teplej vody a dôkladne ju rozpustite. Užívajte si kúpeľ a príjemne relaxujte. Teplota vody by sa mala pohybovať okolo 36 - 38 °C a kúpeľ by mal trvať 15 - 20 minút. Po kúpeli nedrhnite pokožku uterákom, jemne ju osušte a 30 minút odpočívajte. Soľ nefarbí vaňu.
Obsah:
500 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Hmotnosť

Hmotnosť 500 g (0,5 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Regeneračný, Uvoľňujúci svaly, Upokojujúci
Špecifikácia Minerálne, Vegánske

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ
Kód:  KSU004
Produktové číslo:  4008233164595

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18