Obnoviť stránku

KNEIPP Soľ do kúpeľa Goodbye Stresss 60 g

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Soľ do kúpeľa Goodbye Stresss 60 g

Každý by si mal po náročnom dni dopriať zaslúženú relaxáciu. K uvoľneniu prispieva horúca vaňa, ktorej účinok ešte umocní soľ do kúpeľa KNEIPP. Jej jemná vôňa bude mať priaznivý vplyv na upokojenie mysle. Pokiaľ je pre vás dôležité vegánske zloženie, budete s ňou istotne spokojní. Soľ do kúpeľa KNEIPP je nabitá poctivými ingredienciami zo sveta prírody. Tie správne účinky pomáha docieliť predovšetkým mäta a šalvia. Jej mätový variant okúzli vaše zmysly a spríjemní každodenné rituály v rámci starostlivosti o pokožku.

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP Soľ do kúpeľa Goodbye Stresss 60 g

  • Soľ do kúpeľa KNEIPP vám z kúpeľa spraví rituál
  • Soľ do kúpeľa sa vyrába z prírodných surovín
  • Skladá sa iba z ingrediencií rastlinného pôvodu
  • Má upokojujúci efekt na myseľ
  • Mäta a šalvia na lepšiu regeneráciu
  • Mätový variant vás príjemne prekvapí
  • Hmotnosť soli do kúpeľa KNEIPP dosahuje 60 g

Zloženie

Sodium Chloride, Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camphor, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 10020, CI 73015.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné, Vegan

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g (0,06 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné, Vegánske
Rad Mätový

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ
Sodium Chloride, Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camphor, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 10020, CI 73015. '>
Kód:  KSTE1206
Produktové číslo:  4008233153544

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01