Obnoviť stránku

KNEIPP Regeneračné čistiace mlieko 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP Regeneračné čistiace mlieko 200 ml

KNEIPP Naturkosmetik Čistiace mlieko

Pleťové mlieko Naturkosmetik patrí medzi prírodnú certifikovanú kozmetiku pre zrelú pleť. Obsahuje rad prírodných olejov a extrakt z alchemilky, ktorý pleť dôkladne čistí, regeneruje, hydratuje, vyživuje a dodáva jej potrebnú ochranu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Pleťové mlieko pleť osviežuje a zanecháva na nej hodvábne jemný pocit. Vďaka šetrnému prírodnému zloženiu je prípravok vhodný aj pre citlivú pleť. Dôkladné a šetrné vyčistenie pleti je základom pre jej zdravie a krásu!

Regeneračná prírodná kozmetika Naturkosmetik prešla prísnymi testami a precíznym výrobným procesom. Vlastná certifikácia NaTrue je zárukou kvality a tiež toho, že pri výrobe boli použité len prírodné suroviny bez chemických látok. Kvalitná kozmetika obsahuje prírodné a organické látky, prebieha šetrnými výrobnými procesmi a ekologickými postupmi a nie je testovaná na zvieratách. Zloženie neobsahuje syntetické vonné látky ani farbivá, parafíny, silikónové oleje ani geneticky modifikované zložky. Kozmetika Naturkosmetik je zárukou vysokej kvality!

Pleťové mlieko Naturkosmetik rýchlo a šetrne čistí pleť, zjednocuje jej tón a jedinečným spôsobom ju rozjasňuje. Po pravidelnom používaní bude vaša pleť krásne vyhladená, pružná a viditeľne jasnejšia. Pleťové mlieko chráni pleť proti predčasnému starnutiu, hydratuje ju pomocou rastlinného dextrínu, stabilizuje ochranné vrstvy pleti, aktivuje vlastné regeneračné procesy pleti a pomocou rastlinných sterolov účinne regeneruje kožnú bariéru. Zanecháva pleť hodvábne jemnú, vláčnu a hydratovanú. Doprajte svojej pleti prírodnú kozmetiku, ktorá ju dokonale vyčistí a pripraví na ďalšie líčenie alebo na nočný odpočinok!
Aktívne látky:

  • Alchemilka - antioxidant, ktorý chráni pleť proti predčasnému starnutiu, hydratuje ju a vyživuje.
  • Vitamín E - dodáva pleti výživu, potrebnú silu aj ochranu proti voľným radikálom.
  • Mandľový olej - hydratuje pleť, upokojuje ju, hĺbkovo ju regeneruje a dodáva pleti hodvábnu jemnosť.
  • Jojobový olej - má regeneračné účinky, dodáva pleti výživu a posilňuje jej obranyschopnosť.
  • Glycerín - do hĺbky pleť hydratuje.
  • Bergamotový, citrusový, mätový, slnečnicový a pelargóniový olej - dodávajú pleti potrebnú jemnosť, pružnosť a živiny.

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej pleti, vrátane citlivej.
Použitie:
Nanášajte ráno a večer pomocou kozmetického tampónu na tvár, krk a dekolt. Po vyčistení umyte pleť vlažnou vodou.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  PLK003
Produktové číslo:  4008233123813

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19