Obnoviť stránku

KNEIPP Masážny olej Mandľové kvety 100 ml

4,8 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

KNEIPP Masážny olej Mandľové kvety 100 ml

KNEIPP Masážny olej Mandľové kvety

Masážny olej s mandľovými kvetmi regeneruje pokožku a obnovuje prirodzenú ochrannú tukovú vrstvu pokožky. Jedinečným spôsobom tak zachováva v pokožke dostatočnú hydratáciu, zjemňuje ju a zvláčňuje. Vyvážené zloženie masážneho oleja obsahuje čisté rastlinné oleje so silicami, ktoré sa vďaka telesnej teplote pri masáži uvoľňujú a spolu s olejom prenikajú hlboko do pokožky. Masážny olej sa ľahko rozotiera a pomaly vstrebáva, umožňuje tak dlhú a príjemne uvoľňujúcu masáž. Doprajte si prírodný prípravok na relaxačnú masáž!

Špičkové rastlinné oleje podporujú prirodzenú hydratáciu pokožky, po masáži je pokožka vláčna, pevná a pružná. Relaxačná masáž veľmi priaznivo ovplyvňuje celý organizmus človeka. Dochádza k uvoľneniu svalov a následne aj celého tela a mysle. Blahodárna masáž má pozitívny vplyv na imunitný systém, obeh krvi, zmierňuje napätie svalov, odstraňuje opuchy a celkovo podporuje prirodzené funkcie organizmu. Príjemné uvoľnenie pri masáži má dobrý vplyv na spánok, odstraňuje únavu aj stres. Rozmaznávajte svoju pokožku príjemnou masážou, ktorá uvoľní aj vašu myseľ a dodá vám pocit radosti zo života!
Aktívne látky:

  • Mandľový olej - zjemňuje a hydratuje pokožku, dodáva jej výživu, má protizápalové účinky, dokonale upokojuje a dodáva pokožke pružnosť.
  • Jojobový olej - regeneruje pokožku, dodáva jej hydratáciu, jemnosť a pružnosť, chráni ju pred voľnými radikálmi.
  • Slnečnicový olej - účinne pokožku vyživuje, chráni ju proti vonkajším škodlivým vplyvom, posilňuje a regeneruje pokožku.
  • Vitamín A - účinne pokožku regeneruje a posilňuje.
  • Vitamín E - je silný antioxidant, ktorý pokožku chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom.

Typ pokožky:
Pre suchú pokožku.
Použitie:
Nanášajte v primeranom množstve na pokožku tela a masírujte.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Masážny, Regeneračný
Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 100 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  TM007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233081519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19