Obnoviť stránku

KNEIPP detský šampón a sprchovací gel Malá princezná 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KNEIPP detský šampón a sprchovací gel Malá princezná 200 ml

Urobte z rutinného kúpania princeznovskú jazdu na labuti s Kneippom. Šampón a sprchový gél dva v jednom obsahuje výťažky z nechtíka záhradného a upokojujúci panthenol. Je špeciálne vyvinutý pre deti. Príjemne voňavý gél vlásky jemne umyje a je veľmi šetrný k pokožke. Vďaka rozprávkovej sile kúziel teraz bude kúpanie a umývanie väčšia sranda, ktorá vašu malú nezbednicu premení na princeznú. Po umytí budú jej vlásky krásne čisté a ľahko ich rozčešete. So šampónom a gélom Naturkind doprajete svojmu dieťaťu kvalitnú a jemnú starostlivosť. Gél je vhodný na normálnu pokožku a deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti detského šampónu a sprchového gélu Kneipp Naturkind Malá princezná, 200 ml

  • Detský šampón a sprchový gél 2 v 1
  • Gél Kneipp Malá princezná je špeciálne vyvinutý pre deti
  • Šampón jemne umyje detské vlasy a je šetrný k pokožke
  • Príjemne voňavý šampón po malinách si deti hneď zamilujú
  • Gél obsahuje výťažky z nechtíka záhradného a pantenol
  • Gél Naturkind je vhodný pre deti od 3 rokov

Použitie:
Aplikujte na pokožku a vlasy a potom opláchnite.

Typ pokožky:
Normálna

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycol Disstearate,Panthenol, Rubus Idaeus Seed /Rapsberry) Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis (Rosemary( Leaf Extract, Limonene, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxypropyl Oxidized Starch Succinate, PCA Glyceryl Oleate, Glyceryl Oleate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Citrid Acid, Sodium Lactate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urea, Sodium Phytate, Soidum Chloride, Soidum Succinate, Lacitc Acid, Tocopherol, CI 16255

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Detské

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Kód:  SG64782
Produktové číslo:  4008233127972

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02