Obnoviť stránku

Kneipp Chladivý gél s arnikou a kosodrevinou 200 ml

4,9 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,60 €

Kneipp Chladivý gél s arnikou a kosodrevinou 200 ml

Chladivý telový gél Kneipp prináša príjemné osvieženie a úľavu svalom pred i po fyzickej aktivite. Gél obsahuje extrakt z arniky, prírodný olej z kosodreviny a panthenol. Tento prípravok ocenia nielen športovci, ale aj ľudia, ktorí majú fyzicky náročné zamestnanie alebo zotavujúcich sa z operácie pohybového ústrojenstva. Balzam stačí aplikovať pred alebo po fyzickej aktivite jemnou masážou na svaly. Intenzívnou masážou dôjde k uvoľneniu svalov a k ich následnej regenerácii. 

Kneipp pôsobí. Prirodzene!

  • Účinné látky rastlinného pôvodu
  • Šetrnosť k pokožke potvrdená dermatológmi univerzitnej kliniky
  • Bez konzervantov spôsobujúcich napr. alergie
  • Bez parafínov, silikónov a minerálnych olejov majúcich negatívny vplyv na životné prostredie
  • Vyvinuté vedcami v odbore prírodných vied
  • Netestované na zvieratách
  • Kneipp podporuje udržateľný rozvoj

O spoločnosti

Kneipp je nemecká firma s tradíciou už od roku 1891, ktorá sa špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy - 100% bylinných alebo založených na bylinnej báze. Zakladateľom bol nemecký kňaz Sebastian Kneipp, ktorého celostné myslenie je aj dnes považované za prelomové v oblasti prírodných liečebných metód aj preventívnej medicíny. Filozofia zdravého životného štýlu podľa Kneippa zahŕňa a prepája vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševnú rovnováhu.

 

Zloženie

Aqua (Water), Alcohol, Panthenol, Mentol, Arnica, Montana Flower Extract, Pinus Mugo Leaf Oil, Pinus Pinaster Oil, Camphor, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Citral, Linalool, Parfum (Fragrance), Glycerín, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Ekologické

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Kód:  TM254
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233119908

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17