Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KING C. GILLETTE Beard Balm 100 ml

4,6 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

KING C. GILLETTE Beard Balm 100 ml

Extra ľahký a príjemný jazyk pomáha držať nohu na svojom mieste, zatiaľ čo vystužená špička spoľahlivo ochráni prsty pred poranením. Pre ešte lepšiu podporu nohy je topánka potlačená špeciálnou ľahkou výstuhou. Pri každom kroku a pohybu v priebehu vašich trailových behov si budete užívať vlastnosti výnimočného tlmenia.

KING C. GILLETTE Beard Balm

Balzam je mäkký, ľahký, s krémovou štruktúrou,
ľahko sa rozotiera a nanáša.

Môže byť použitý ako kondicionér alebo ako hĺbková maska na fúzy.

Vôňa Beard Balm

Balzam má charakteristickú vôňu King C. Gillette - moderné vôňu s osviežujúcimi tónmi zázvoru a šalvie a teplými, zemitými tónmi santalového a cédrového dreva.
Zloženie kombinuje odbornú technológiu úpravy vlasov s rastlinnými prísadami, vrátane arganového oleja, bambuckého masla a kakaového masla

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Typ produktu

Typ produktu Balzam

Objem

Objem 100 ml

Účinok

Účinok Zmäkčenie
Kód:  HOL481
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540150450

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17