Obnoviť stránku

Kérastase Soleil CC Créme Complete Care Cream 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kérastase Soleil CC Créme Complete Care Cream 150 ml

Krém na vlasy Kérastase Soleil CC Créme Complete Care Cream je určený pre regeneráciu a navrátenie prirodzeného lesku vlasom, ktoré boli vystavené slnečnému žiareniu alebo pôsobeniu chlórovanej vody. Slnko vlasy nadmerne vysušuje, vlasy stráca svoju prirodzenú schopnosť hydratácie a poškodzujú sa. Chlórovaná voda vlasy oslabuje a celkovo poškodzuje vlasové vlákno. Takto zaťažované vlasy je nutné ošetriť kvalitným prípravkom, ktorý im navráti hydratáciu, vyživí ho a zabezpečia vlasom prirodzený lesk. Krém Soleil CC obsahuje UV filtre, regeneračné oleje a presvetľujúce mikročiastočky, ktoré vlasy dokonale rozžiari. Doprajte svojim vlasom prípravok, ktorý je ošetrí, vyživí, hydratuje a spoľahlivo chráni pred slnečným žiarením!
Aktívne látky:

  • UV filtre chránia vlasy pred slnečným žiarením.
  • Regeneračné oleje vlasy vyživujú a hydratujú.
  • Rozjasňujúce čiastočky vlasom zaisťujú lesk.

Typ vlasov:
Pre vlasy namáhané slnkom a chlórovanou vodou.
Použitie:
Nanášajte na čisté vlasy po slnení alebo kúpaní vo chlórovanej vode. V prípade suchých vlasov, aplikujte na vlasy aj pred slnením.

Objem:
150 ml

Kód:  KSVL2275

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09