Obnoviť stránku

KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml

KÉRASTASE Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment 200 ml

Vlasová kúra Kérastase Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment je špeciálny kozmetický prípravok na ošetrenie a posilnenie jemných vlasov. Kúra zlepšuje kvalitu vlasov a uľahčuje tak ich záverečnú úpravu. Dodáva vlasom väčší objem a spoľahlivo ich chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Tento kozmetický rad bol vyvinutý pre potreby jemných vlasov s tendenciou k oslabeniu. Prípravok dodáva vlasom objem, bez toho aby ich zaťažoval a posilňuje vnútornú štruktúru vlasového vlákna.

Tento produktový rad známy skôr pod názvom Volumactive je teraz inovovaný a premenovaný na Volumifique. Po použití vlasovej kúry budú vlasy viditeľne objemnejšie, výrazne posilnené a nadýchané priamo od korienkov. Prípravok sa používa do umytých vlasov, nechá sa chvíľu pôsobiť a dôkladne sa opláchne. Rozmaznávajte vaše vlasy luxusnou vlasovou kúrou, aby boli zdravé, posilnené a prirodzene krásne!
Typ vlasov:
Pre jemné vlasy.
Použitie:
Naneste na umyté vlasy množstvo veľkosti 1 – 2 lieskových orieškov. Vmasírujte do dĺžok a koncov. Nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty a následne dôkladne opláchnite.


Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL2238
Produktové číslo:  3474630545885

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17