Obnoviť stránku

KÉRASTASE Reflection Chroma Riche Bain 250 ml

5 2 hodnotení

KÉRASTASE Reflection Chroma Riche Bain 250 ml

KÉRASTASE Reflection Chroma Riche je intenzívny šampónový kúpeľ, ktorý je špeciálne vyvinutý pre melírované a farbené vlasy. Táto starostlivosť intenzívne vyživuje a ošetruje zoslabené, farbené vlasové vlákno, zabraňuje krepovateniu, navracia mu lesk, hebkosť a prirodzene zdravý vzhľad. 
Aktívne látky:
Obsiahnutá technológia Systéme Aqua-Ionic vytvára na povrch vlákna ochranný film, UV filter a derivát vitamínu E zabraňuje nepriaznivému pôsobeniu voľných radikálov a udržiava žiarivosť a sýtosť farby. 
Účinky:
Výsledkom použitia sú trblietavo lesklé, pružné a hebké vlasy, ktoré sú dokonale hydratované, vyživené a uhladené. 
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný pre melírované a farbené vlasy. 
Obsah: 250 ml
Zloženie:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth 5-Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Polyquaternium 10, PPG-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, PEG 55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Salicylid acid, Ethylparaben, Tocopheryl Acetete, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Butylphenyl, Methylpropional, Linanool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Methyl cocoate, Geraniol, Sodium Cocoate, CI17200/Red 33, Parfum/Fragance, C28697/1

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL0045
Produktové číslo:  3474630152519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09