Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique 250 ml

5 3 hodnotení

KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique 250 ml

Šampón KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique s objemom 250 ml je veľmi kvalitný prípravok vyvinutý na farbené a melírované vlasy. Dlhodobo chráni farbu farbených vlasov až po dobu 40 dní. Šetrne ich umýva a starostlivo odstraňuje nečistoty. Dodáva im potrebnú výživu a zanecháva ich lesklé, hodvábne hebké a pružné. Jeho zloženie je obohatené o vitamín E a UV filter, ktoré vlasy chránia pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a slnečného žiarenia. Neobsahuje parabény. Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť a predĺžte životnosť ich farby so šampónom KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique.


Aktívne látky:

  • Glukónan zinočnatý uzamyká farebné pigmenty vo vnútri vlasového vlákna a znižuje tak stratu farby počas umývania
  • Vitamín E vyniká silnými antioxidačnými vlastnosťami, chráni vlasy pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia
  • UV filter chráni vlasové vlákna pred poškodením spôsobeným slnečným žiarením

Účinky:
Šampón KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique účinne zabraňuje vyblednutiu farby. Výsledkom jeho aplikácie sú žiarivo lesklé vlasy, pružné a zamatovo hebké s hladkou textúrou. Dokonale čisté a vyživené.


Použitie:
Malé množstvo šampónu naneste na mokré vlasy, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom šampón dôkladne opláchnite a podľa potreby opakujte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný na farbené a melírované vlasy.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL3330
Produktové číslo:  3474636494668

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14