Obnoviť stránku

KÉRASTASE Mousse Bouffante 150 ml

5 1 hodnotení

KÉRASTASE Mousse Bouffante 150 ml

Pena na vlasy Kérastase Mousse Bouffante je kozmetický prípravok, ktorý zaistí vašim vlasom fixáciu a dlhodobý objem. Táto luxusná pena vlasy prevzdušní a dodá im pružnú a silnú fixáciu bez zbytočného zaťaženia. Vlasy zanecháva prirodzene v pohybe a spoľahlivo ich chráni pred teplom pri konečnej úprave účesu. Pena má príjemnú konzistenciu a nanáša sa jednoduchým spôsobom. Táto jedinečná pena dokáže vytvoriť vlasy nadýchané od korienkov až ku končekom. Doprajte vašim vlasom luxusný penový styling, aby boli krásne a prirodzené!


Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Pred použitím pretrepte! Aplikujte množstvo prípravku s veľkosťou 1 – 2 mandarínok do dĺžok vlhkých vlasov. Vlasy upravte pomocou fénu obvyklým spôsobom.
Objem:
150 ml
Zloženie:
Water/Eau/Aqua, Butane, VP/Methacrylamide/ Vinyl Imidazole Copolymer, Isobutane, Polyalkylaminoester-1 (PBAE), Decyl Glucoside, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Oleth-10, Oleth-5, Panthenol, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Propanediol, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2024
Produktové číslo:  3474630542907

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07