Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KÉRASTASE Matérialiste Gel Spray 195 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Matérialiste Gel Spray 195 ml

Kérastase Matérialiste Gel Spray
 

Vlasový sprej Matérialiste je určený na získanie objemu a zosilnenie priemeru každého vlasového vlákna bez jeho zaťaženia. Prípravok je vhodný na jemné až normálne vlasy, ktoré pravidelným používaním zosilnejú a budú sa lepšie upravovať. Sprej zachová prirodzenú pružnosť aj vzhľad vlasov. Použite účinný sprej, ktorý vlasom dodá okamžitý objem a dlhodobú pevnosť!

Vlasový sprej uľahčí konečný styling vašich vlasov a umožní im flexibilný pohyb bez lepkavého pocitu. Dodáva vlasom pevnosť a posilňuje ich obranyschopnosť. Zanecháva vlasy príjemné na dotyk a prevoňané jemnou vôňou. Doprajte si účinný spevňujúci sprej, ktorý vaše vlasy zdokonalí!

Typ vlasov:
Na jemné až normálne vlasy.

Použitie:
2 – 3 dávky spreja naneste do dlaní a následne do uterákom vysušených vlasov. Môžete nanášať aj do suchých vlasov. Ďalej upravujte vlasy bežným spôsobom.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Normálne

Objem

Objem 195 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem
Kód:  KSVL2664
Produktové číslo:  3474630714120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17