Obnoviť stránku

KÉRASTASE Elixir Ultime Creme Fine 150 ml

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Elixir Ultime Creme Fine 150 ml

Krém na vlasy Kérastase Elixir Ultime Creme Fine je špeciálny bezoplachový kozmetický prípravok, ktorý je určený na regeneráciu a výživu vašich vlasov. Aplikuje sa na vlhké vlasy namiesto intenzívnej starostlivosti alebo do suchých vlasov, ako konečná starostlivosť o vaše vlasy. Neoplachuje sa a má tak možnosť pôsobiť na vaše vlasy, vyživovať ich a chrániť až do ďalšieho umývania vlasov.

Skrášľujúci denný krém je určený na všetky typy vlasov a jeho bohaté zloženie obsahuje extrakt z gardénie tahitskej a granátového jablka. Krém vlasy regeneruje, hydratuje a perfektne zvláčňuje vlasové vlákno. Prípravok vlasy do hĺbky vyživuje bez toho, aby ich zaťažil. Životné prostredie obsahuje čoraz viac škodlivín a tiež ďalšie nepriaznivé vonkajšie vplyvy – napríklad rozmary počasia vaše vlasy neustále ohrozujú. Preto tento jedinečný krém obsahuje antioxidanty, ktoré chránia vlasové vlákno pred týmito vplyvmi a oživujú farbu vašich vlasov. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusným prípravkom, ktorý vaše vlasy skrášli!
Aktívne látky:

  • Extrakty z gardénie tahitskej a granátového jablka vlasy regenerujú, hydratujú a perfektne zvláčňujú vlasové vlákno.
  • Antioxidanty vlasy chránia a oživujú ich farbu.


Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte rovnomerne do vlhkých vlasov namiesto intenzívnej starostlivosti. Neoplachujte. Môžete tiež aplikovať do suchých vlasov ako finálnu starostlivosť.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSVL2021
Produktové číslo:  3474630605596

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03