Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KÉRASTASE Densifique Densimorphose 150 ml

5 1 hodnotení
35,93 €

KÉRASTASE Densifique Densimorphose 150 ml

Pena na vlasy Kérastase Densifique Densimorphose je jedným z prípravkov radu Kérastase určeného na starostlivosť o vlasy poškodené nesprávnou starostlivosťou alebo prostredím, prípadne o vlasy oslabené vekom. Svojím zložením s obsahom kyseliny hyalurónovej a gluko-peptidov hydratuje vlas, posilňuje vlasové vlákno a pomáha tak jeho regenerácii. Súčasne pôsobí ako objemová pena pre poškodené a oslabené vlasy. Získajte bohatý objem účesu z vašich pevných pružných a zamatovo lesklých vlasov.
Aktívne látky:
Gluko-peptidy pozitívne ovplyvňujú poškodenie vlasových vlákienKyselina hyalurónová dodáva vlasom hustotu, pevnosť a pružnosť


Typ vlasov:
Pre poškodené, zjemnené alebo vekom oslabené vlasy.
Použitie:
Aplikujte do vopred umytých a uterákom vysušených vlasov. Naneste jednu až dve dávky prípravku do dlaní a rovnomerne rozotrite vo vlasoch. Prečešte hrebeňom alebo kefou. Neoplachujte!
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Poškodené

Objem

Objem 150 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne
Kód:  KSVL2377
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630661073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01