Obnoviť stránku

Kérastase Cristalliste Bain Cristal Fine Shampoo 500 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kérastase Cristalliste Bain Cristal Fine Shampoo 500 ml

Vyskúšajte unikátny šampón Kérastase Cristalliste Bain Cristal Fine Shampoo a dodajte vlasom aj ich končekom hĺbkovú a revitalizujúci starostlivosť. Vlasový prípravok je vhodný pre jemné a dlhé vlasy so suchými končekmi .
Bohaté zloženie Liquid Light Complex poskytuje vlasom potrebnú hydratáciu, vraciam im intenzívny lesk a rieši problém mastných korienkov i vysušených končekov. Systém rozpúšťajúce prebytočný maz efektívne čistí vlasové vlakno a uhladzuje jeho povrch. Obsiahnuté promagnetické polyméry zjednocujú kvalitu vlasových vlákien a hydratujú po celej ich dĺžke. Prírodný výťažok z Aloe Vera vlasy vyživuje o koncentrované aminokyseliny a vitamíny. Príjemná konzistencia vlasy nijako nezaťažuje a pri častom používaní prináša viditeľné výsledky. Starajte sa o vaše vlasy a navráťte im prirodzenú krásu, pružnosť a oslnivý lesk.
Aktívne látky:
Systém rozpúšťajúce prebytočný maz - Vysoko peniace účinné látky s čistiacim efektom. Vlasy sú perfektne čisté a vlasové vlákno je uhladené
Vyživujúci promagnetické polyméry - Zjednotenie kvality vlasov po celej dĺžke
Rozjasňovač Aloe Vera - Obsahuje koncentrované aminokyseliny a vitamíny. Podporuje prirodzený lesk a trblietanie.
Účinok:
Upokojuje, ozdravuje a hydratuje vlasovú pokožku.
Prináša ľahkosť, vitalitu a hebkosť od korienkov až po končeky.


Typ vlasov:
Vhodné pre jemné dlhé vlasy so suchými konci.
Použitie:
Aplikujte potrebné množstvo šampónu podľa dĺžky a typu vlasov do čistých a mokrých vlasov. Zľahka masírujte a nechajte pôsobiť podľa potreby. Potom vlasy dôkladne opláchnite.
Objem:
500 ml

Kód:  KSVL2372

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19