Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JUSTIN BIEBER The Key EdP 50 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JUSTIN BIEBER The Key EdP 50 ml

Parfumovaná voda Justin Bieber The Key je jedna z vôní známeho mladého speváka Justina Biebera. Všetky vône tohto obľúbeného speváka boli stvorené pre mladé dievčatá a táto v poradí tretia vôňa je uložená do nádherného bieleho flakónu s kľúčikom od zmyselnej krásy. Nežné vyhotovenie flakónu napovedá, že táto vôňa je jemná a nežná ako dievčenské srdce, ale skrýva aj búrlivú energiu mladosti.
Táto sexi energická vôňa je určená pre všetky milovníčky jeho hudby, ale nielen pre nich! Svieže ovocné tóny sa jemne prelínajú s kvetinovými akordmi a dávajú vyniknúť zmyselnej vanilke, pikantnému pižmu a drevitým tónom. Táto vôňa je vhodná najmä pre mladé dievčatá a ženy. Nádherná vôňa očarí nielen  mladých mužov, ale aj dievčatá, ktoré ju nosia. Zahaľte sa sviežou mladistvou vôňou, ktorá vám dodá energiu!
Zloženie:
Hlava: ovocné tónySrdce: kvetinové tónyZáklad: drevité tóny, pižmo, vanilka
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jazmín, Malina, Mošus (pižmo), Pomaranč, Vanilka
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFH404b
Produktové číslo:  719346176200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04