Obnoviť stránku

JUSTIN BIEBER Girlfriend EdP 50 ml

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JUSTIN BIEBER Girlfriend EdP 50 ml

Parfumovaná voda Justin Bieber Girlfriend je dokonalá vôňa pre mladé dámy! Fanúšičky Justina Biebera budú nadšené! Bohaté zloženie tejto ovocnej vône vhodne dopĺňajú jemné kvetinové tóny a pižmo s bielou ambrou. Táto vôňa rozožne plameň vo vašom srdci. S každým tónom tejto jedinečnej vône, s každým nadýchnutím vás úplne pohltí.


Koketná vôňa Girlfriend je zahalená do originálneho flakónu, ktorý je odrazom hravosti a energie. Nádherné jasné farby akoby boli v neustálom pohybe a tancovali vám pred očami. Rovnako aj táto hravá vôňa obsahuje celú paletu vôní, ktoré sa veľmi vhodne miešajú a dopĺňajú. Ľahká svieža vôňa vás bude sprevádzať po celý deň!


Svieže tóny mandarínky so sladkou hruškou, šťavnatou jahodou a lesnou ostružinou skvele dopĺňajú nežné tóny pomarančových kvetov. Kvetinové akordy hravej frézie, jemného jazmínu a zmyselnej orchidey roztočia vír omamných vôní. Celkovo túto jedinečnú vôňu stmelí a dokonale vyzdvihne pižmo a biela ambra. Zahaľte sa do opojnej vône jemných kvetín a šťavnatého ovocného kokteilu so zmyselným základom z orchidey!


Zloženie:
Hlava: hruška, mandarínka, jahoda, ostružina
Srdce: pomarančové kvety, frézia, jazmín, marhuľa
Základ: biela ambra, pižmo, orchidea
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jahoda, Jazmín, Mošus (pižmo), Orchidea, Černice, Pomaranč
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFH221b
Produktové číslo:  852539003966

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06