Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JK BOX US-1015/AG

3,4 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

JK BOX US-1015/AG

Čistiaci roztok JK BOX US-1015/AG s objemom 118 ml ponúka veľmi účinný spôsob čistenia strieborných šperkov. V priebehu chvíle navráti šperkom ich pôvodnú farbu a zanechá ich nádherne lesklé. Jeho použitie je veľmi jednoduché a bezpečné, čistenie prebieha priamo v nádobke. Balenie obsahuje ponorný plastový košíček, do ktorého vložíte šperk a potom ho ponoríte na päť sekúnd do roztoku. Potom ho už stačí len dôkladne opláchnuť pod tečúcou vodou a vysušiť mäkkou textíliou. Veľkou výhodou je, že čistiaci kúpeľ na striebro JK BOX US-1015/AG môžete používať opakovane. Starajte sa o svoje strieborné šperky, vyčistite ich a obnovte ich krásu, aby aj naďalej mohli nádherne podčiarknuť váš outfit a dodať vám štýl.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho roztoku JK BOX US-1015/AG na čistenie strieborných šperkov

  • Čistiaci kúpeľ JK BOX US-1015/AG na strieborné šperky
  • Navracia šperkom ich pôvodnú farbu a lesk
  • Balenie obsahuje ponorný plastový košíček na ponorenie šperku do roztoku
  • Veľmi jednoduché a bezpečné použitie
  • Roztok možno používať opakovane

Použitie:
Šperk ponorte na 5 sekúnd do čistiaceho roztoku, potom dôkladne opláchnite pod tečúcou vodou a vysušte pomocou mäkkej handričky. Prípravok nepoužívajte na prírodné kamene, koraly a perly. Pri manipulácii s roztokom chráňte oči a používajte ochranné prostriedky.
Objem:
118 ml
Obsah balenia:

  • Čistiaci roztok
  • Ponorný košík

Parametre a špecifikácia

Spôsob čistenia

Princíp čistenia Čistiaci roztok

Spôsob využitia

Predmety Šperky
Kód:  SP9660
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595594907214

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12