Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JK BOX SP-789/A21

Príslušenstvo k tovaru

JK BOX SP-789/A21

Chceli by ste mať šperky na jednom mieste? Šperkovnica JK BOX SP-789/A21 ponúka veľa miesta na všetky vaše potreby a tiež vkusný vzhľad, ktorý vás zaujme. Šperkovnica poskytuje 3 poschodia, takže máte priestor na všetky vaše prstienky, náramky aj náhrdelníky. Všetky šperky si môžete prehľadne usporiadať, pretože šperkovnica obsahuje 7 zásuviek. Tento praktický doplnok sa bude hodiť všetkým ženám, ktoré vlastnia niekoľko náramkov, náhrdelníkov či prsteňov.

Kľúčové parametre šperkovnice JK BOX SP-789/A21

  • V šperkovnici sa ukrýva veľa miesta na všetky vaše šperky
  • Materiálom šperkovnice je koženka
  • Má k dispozícii 3 poschodia
  • JK BOX SP-789/A21 je vybavená 7 zásuvkami
  • Šperkovnicu si obľúbia všetky ženy aj dievčatá

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Koženka

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP10085
Produktové číslo:  8595594907382
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14