Obnoviť stránku

Jet Set J31914-167

Príslušenstvo k tovaru

Jet Set J31914-167

Nezvyčajné analógové hodinky San Remo budú krásnou ozdobou vašej ruky! Veľmi obľúbená švédska značka Jet Set je zameraná na hodinky predstavujúce luxus, eleganciu i pohodu.

Oceľové puzdro s hranatým ciferníkom, ktorý je chránený kvalitným minerálnym sklíčkom, zdobia trblietavé syntetické zirkóny. Čierny kožený remienok je vkusným kontrastom k bielemu ciferníku s čiernymi ručičkami. Korunka je zaistená skrutkou.

Hodinky zobrazujú čas, dátum a disponujú stopkami s presnosťou 1/1 sekundy max. 60 minút. Ich vodoodolnosť výrobca deklaruje hodnotou 5 ATM. Tieto elegantné hodinky s rozmerom 38 x 38 x 11 mm sú veľmi pohodlné, potešia dámy aj pánov. Hodia sa do práce, do spoločnosti aj na nočnú zábavu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02